(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Kichkina odamning atrofdagi faoliyatni qanday qabul qilishini tushunish uchun bolaning tashqi dunyodan olingan ma’lumotlarni qanday tushunishi va tizimlashtirishi haqida tasavvurga ega bo’lish kerak.