(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada Ekstremal masalalarni yechishda tengsizliklar usulidan foydalanish hususida alohida to‘xtalib o‘tilgan. Shuningdek, maqolada tengsizliklar haqida ham ayrim misollar keltirilgan.