(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqola ingliz va nemis tilidagi sanamalarning ta’lim sohasidagi yangi rivojlanish asosini tahlil qiladi va so’nggi tadqiqotlar va o’rnatilgan eng yaxshi amaliyotlarga asoslangan faoliyatlar haqida so‘z yuritadi. Shuningdek, ushbu maqolada sanamalarni tarjima qilishda duch kelinadigan sintaktik va leksik muammolar haqida so‘z yuritadi. Sanamalar tilni o’rganish uchun samarali vosita bo’lib, ular yodlash nutqni kuchaytirish uchun zamin yaratadi.Sanamalar har bir tilda mavjud bo‘lib,ularni ushbu maqolada o‘zbek,ingliz va nemis tilidagi misollari bilan izlanish olib boriladi.