(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada asosiy e‘tibor til darslarida matnlardan foydalanishga qaratilgan. Shuningdek, mumtoz matnlardan foydalinishning afzalliklari, tahlil metodlari ustida nazariy tadqiqotlar olib borilgan. Adabiy til meyorlari va ularning bugungi kun insonlar hayotidagi o‘rniga atroflicha to‘xtalingan.