(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Sobiq sudlangan shahslarga ingliz tilini o’qitish o’ziga xos muammolar va imkoniyatlarni taqdim etadi. Turli mamlakatlarda bu sohada ishlab chiqilgan strategiya va dasturlar sobiq mahkumlarga jamiyatga qayta moslashish jarayoniga yordam berishda til ta’limining ahamiyatini ko’rsatadi. Ushbu maqola sobiq mahkumlarga ingliz tilini o’qitishdagi jahon tajribalarini yoritib beradi va til ta’limining qayta ijtimoiy integratsiya jarayonidagi ahamiyatini yoritib beradi.