(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Maqola nutq faoliyati turlaridan biri – o‘qish ko‘nikmasini talabalarda rivojlantirish jarayonini to‘g‘ri va samarali tashkil etishga bag‘ishlangan. Shuningdek, bu borada topshiriq va mashqlar majmuini mantiqiy ketma-ketlik va kerakli hajmda tanlash haqida so‘z boradi.