(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Maqolada boshlang‘ich ta’limda o‘yin texnologiyasini qo‘llash va uning ahamiyati, o‘yinlar orqali boshlang‘ich davrda mavzularni chuqur anglash ehtiyojini toʻldirish haqida yoritilgan.