(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada didaktik o‘yinlarning o‘quvchilar faolligini oshirishda, boshlang‘ich darslarida didaktik o‘yinlardan samarali foydalanish usullari hususida so‘z boradi va misollar yordamida tahlil etiladi.