(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada muallif tomonidan mamlakatimizda aholini bandligini taʼminlash, mehnat huquqini himoya qilish borasida qabul qilingan normativ huquqiy hujjatlar xususida so‘z yuritilgan.