(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur maqolada mirativ ifodaga ega gaplarning ma’no va mazmun turlari, yasalish usullari, o’xshashliklari va farqlari ingliz va o’zbek tillari misolida ochib beriladi.