(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Мақолада хизмат кўрсатиш соҳасининг мазмун-моҳияти ҳамда уни жадал ривожлантиришнинг ижтимоий-иқтисодий аҳамиятига алоҳида тўхталиб ўтилган.