(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada “Pedagogning maqomi to’g’risida”gi qonunning o’ziga xos xususiyatlari va ushbu qonunda inson huquqlarini ifodalanishi haqida so`z yuritilgan