(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Ushbu maqolada sudyaning jinoyat protsessida ishtirok etishga monelik qiladigan holatlar mavjud bo’lganda protsessda ishtirok etishni rad qilish tartibi, yakka tartibda ish korayotgan sudyaning ozini ozi rad etish tartibi ko’rib chiqiladi. Shuningdek sudyaning xolisligi masalasi va chet el tajribasi o’rganiladi.