(untitled) (Proceedings of Scientific Conference on Multidisciplinary Studies, 2024)
Mazkur tezisda tijorat bankida ipoteka kreditlash tushunchasi va mohiyati, ipoteka kreditlashni tashkil qilishning nazariy asoslari, ipoteka kreditlash milliy modelining samarali faoliyat yuritishi, Ipoteka biznesining rivojlanishi iqtisodiyotning real sektori toʻgʻrisida toʻliq bayon qilingan.