РАҚОБАТЛИ НАВ СИНАШ КЎЧАТЗОРИДА ЎРГАНИЛГАН АРПАНИНГ ҲОСИЛДОРЛИК КЎРСАТКИЧИНИ ДОН СИФАТ КЎРСАТКИЧИГА ТАЪСИРИ (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ушбу мақолада арпанинг рақобатли нав синаш кўчатзорида ўрганилган 11 та нав ва тизмаларини ҳосилдорлик кўрсаткичларини дон сифат кўрсаткичларига тасири хақида иаълумотлар келтирилган.