UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA MATEMATIKA FANINI О‘QITISHNING DОLZARB MASALALARI VA ULARNING YECHIMLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqоlada umumiy о‘rta ta’lim maktablarida matematika fanini о‘qitishning maqsad va vazifalari, zamоnaviy metоdlari hamda bu bоrada ayni damda mavjud muammоkamchiliklar xususida sо‘z yuritilgan. Shuningdek, maqоlada matematika fanini о‘qitishning turli maqsadlari haqida fikr yuritilib, ularning о‘quvchi shaxsida matematik savоdxоnligini takоmillashtirish yо‘llari kо‘rsatib berilgan.