YANGI O‘ZBEKISTONNING BIRLASHGAN MILLATLAR TASHKILOTI BILAN ALOQALARI VA JAHON HAMJAMIYATIDA TUTGAN O'RNI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada yangi O‘zbekistonning Birlashgan Millatlar Tashkiloti va uning boshqa tuzilmalari bilan aloqalariga to‘xtalib o‘tiladi. O‘zbekistonning xalqaro aloqalari qanday rivojlanayotganligi va jahon hamjamiyatida tutgan o‘rni haqida muhokama qilinadi.