O'ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA GENDER TENGLIKKA ERISHISH STRATEGIYASI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezisda Gender tenglik tushunchasi, bugungi kunda Respublikamizda Gender tenglik tushunchasi haqidagi fikrlarning qay darajada qabul qilinishi, insonlar tarafidan gender tushunchasiga bo`lgan qarashlar haqida ma`lumotlar keltirib o`tilgan.