XUSUSIYLASHTIRISHNI JADALLASHTIRISH ORQALI KORPORATIV MOLIYANI RIVOJLANTIRISH ISTIQBOLLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqola xususiylashtirishning kuchayishi natijasida kelib chiqadigan korporativ moliyani rivojlantirish istiqbollari, bu strategiyalarning moliya bozorlariga, ayniqsa rivojlanayotgan mamlakatlar kontekstida ko'rsatishi mumkin bo'lgan transformativ ta'siri to'g'risida to'liq bayon qilingan