“QANOT CHIQARGAN HOFIZ” HIKOYASI HAQIDA (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Maqolada Ismoil Ollaberganning “Qanot chiqargan hofiz” hikoyasi asosiy qahramonlarining xarakter xususiyatlari tahlili, hikoyadan anglashiladigan mazmun hamda asar xulosasi yoritib berilgan.