BO'LAJAK MAKTABGACHA TA'LIM TASHKILOTI TARBIYACHILARINING KREATIV FIKRLASH QOBILIYATINI LANDSHAFT DIZAYNI VOSITASIDA RIVOJLANTIRISH METODIKASI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqola bo'lajak maktabgacha ta'lim tashkiloti tarbiyachilarining kreativ fikrlash qobiliyatini landshaft dizayni vositasida rivojlantirish metodikasini tahlil qiladi. Tadqiqot davomida adabiyotlar tahlili, tarbiyachilar bilan suhbatlar va pedagogik kuzatuvlar o'tkazildi. Natijalar shuni ko'rsatadiki, landshaft dizayni mashg'ulotlari tarbiyachilarning kreativligini oshirishda samarali vosita bo'lib xizmat qiladi. Tahlil va muhokamalar asosida landshaft dizayni mashg'ulotlarini tarbiyachilar tayyorgarligiga keng joriy etish bo'yicha tavsiyalar ishlab chiqildi.