PEDAGOGIKA METODOLOGIYASI VA ASOSIY METODOLOGIK YONDASHUVLAR (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada pedagogika metodologiyasi, metodologiya tushunchasi, asosiy metodologik yondashuvlar haqida atroflicha fikr yuritilgan bo‘lib, pedagogika fanlari taraqqiyotining eng muhim xususiyatlaridan biri fan metodologiyasi bilan amaliyot metodologiyasi o‘zaro bog‘liq holda uzviy rivojlanishi haqida xulosa va tavsiyalar berilgan.