KASBIY – METODIK KOMPETENSIYA TUSHUNCHASI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada kasbiy-metodik kompetensiya tushunchasini maktabgacha ta’lim tashkiloti tarbiyachilari misolida ochib beradi.