AN’ANAVIY TEATRNING O'ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada An’anaviy teatrning o'ziga xos xususiyatlari bilan tanishtirib o'tiladi. Ya'ni, an'anaviy ijrochilik san'ati, og'zaki to'qiladigan dramaturgiya, tomoshalarning sahnaviy talqinlari haqida so'z yuritiladi. O'tmish va bugungi kunga nazar solinadi. O'tmishdagi buyuk shaxslar haqida so'z boradi. An'anaviy teatrning o'ziga xos xususiyatlari haqida so'z yuritiladi.