YURAKNING YALLIG‘LANISH KASALLIKLARI RENTGENDIAGNOSTIKASI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
ushbu maqolada yurakning yallig’lanish kasalliklari, tomirlar va aorta kasalliklari rentgendiagnostikasi xususidagi fikrlar berilgan.