INSON SALOMATLIGINI TIKLASHDA FIZIOTERAPIYANING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada fizioterapiya va uning inson salomatligiga ijobiy ta’siri va uning o’ziga hostomonlarini muhokama qilingan. Bundan tashqari fizioterapiyaning turlari va ularda qo’llaniladigan turli tibbiy texnik vositalarning ahamiyatiga ham to’xtalib o’tilgan.