MIRZO ULUG'BEKNING HAYOTI VA ILM FANGA QO’SHGAN XISSASI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada Mirzo Ulug'bekning hayoti va hukumdorligi hamda matimatika, geografiya va astranomiya faniga katta xissa qoshganligi to’g’risida ma’lumotlar berilgan