KAM AHAMIYATLI QILMISHLAR INSTITUTINING JINOYAT-HUQUQIY JIHATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
ushbu maqolada muallif tomonidan jinoyat qonunchiligidagi jinoyatlarni istisno qiladigan holatlardan biri bo‘lgan kam ahamiyatli qilmishlar haqida fikr yuritilgan.