TURKISTONDA JADIDCHILIK HARAKATLARINI VUJUDGA KELISHI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Xar bir inson o’z tarixini yaxshi bilishi zarur . Prezidentimiz Shavkat Mirziyoyev aytganlardek ,, Bugun bitta kitob o’qigan bola ertasga televizor ko’rgan bolalarni boshqaradi.’’ Mustaqillikdan avval ham biz ilmga intilgan xalq bo’lganmiz. Tariximizning mana shunday davrlaridan biri bo’lgan Jadidlar davrini bugun siz bilan ushbu maqola orqali yaxshiroq o’rganamiz.