BUXORO XONLIGI IJTIMOIY-SIYOSIY HAYOTIDA JO’YBORIY XOJA MUHAMMAD ISLOMNING TUTGAN O’RNI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezisda Buxoro xonligi ijtimoiy-siyosiy hayotida jo’yboriy xoja Muhammad Islomning mamalakat hayotida o’rni faoliyati va abdullaxon II bilan munosabatlarning o’ziga xosligi va siyosiy va iqtisodiy qurulish ishlarida xojaning beqiyos o’rnini ochib berishdan iborat.