SHAYBONIYLARNING O'ZBEK DAVLATCHILIGIDA TUTGAN O'RNI VA RO'LI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu tezisda o'rta asrlardagi vatanimiz tarixida yangi bosqich, davr sifatida Shayboniylar sulolasining davlat bosharuviga kelishi, va Movaraunnahrda hukmronligi o'rnatilishi to'g'risidagi fikrlar tarixiy manbaalar va adabiyotlar yordamida tahlil qilingan.