AMIR TEMUR MOHIR SARKARDA (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Barchamizga ma’lumki bu davrda mamlakatlar o’z hududi o’z rahbariga ega va bu ma’sul shaxslar davlat fuqaroligi tinchligi uchun tinmay kurashadilar, ammo bunday jonkuyarlik avvalgi zamonlarda davlat rahbari uchun ancha qimmatga tushgan,ana shunday adolatli kuchli sarkarda Amir Temur edi. Bu tezisda ana shu tarixiy shaxs tashkil qilgan davlat haqida ma’lumotga ega bo’lasiz.