YOSHLARNING SOG‘LOM TURMUSH TARZI MADANIYATINI SHAKLLANTIRISHDA OILA, MAHALLA VA TA‘LIM MUSSASASI HAMKORLIGINING AHAMIYATI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Sog‘lom turmush tarzinini saqlab qolish bugungi globallashayotgan, kishilar tafakkurida o‘zgacha qarashlar sodir bo‘layotgan murakkab bir davrda o‘ta muhim masala hisoblanib, kelajak avlodni ham jismonan ham ma‘nan barkamol qilib tarbiyalashni taqozo etadi.