OILA QURGAN TALABA QIZLAR REPRODUKTIV SALOMATLIGI MUAMMOLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada taxsil oluvchi talabalarning reproduktiv salomatlik haqidagi bilimlarini aniqlash, taxlil etish va yaxshilash choralarini ishlab chiqishdan iborat.