YOTOQ YARALARNI PARVARISH QILISHDA HAMSHIRALIK JARAYONI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada yotoqda yotgan bemorlarga hamshiralik hizmati ko’rsatish, yotoq yaralari ularni pafilaktikasi va yotoq yarali bemorlarni parvarish qilish usullariga to’xtalingan.