MILLIY MADANIY MAKONDA AXLOQIY ONGGA TA’SIR QILUVCHI OMILLAR (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada, milliy madaniy makonda axloqiy ongga ta’sir qiluvchi ba’zi omillar ilmiy jihatdan atroflicha tahlil qilinib, ta’lim, maorif, din hamda internet texnologiyalari madaniy makon shakllanishining zaruriy determinantlari ekanligi, shuningdek axloqiy ongga ta’sir ko’rsatish xususiyatlari falsafiy rakursda aniqlangan.