HOKIMIYAT BO‘LINISH TIZIMIGA PARADIGMAL YONDASHUVDA G‘ARB FALSAFASI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Mazkur maqolada davlat hokimiyatining bo‘linishi tizimiga falsafiy jihatdan Yevropa davlatlaridan Germaniya va Fransiya davlatlari modellari, ularning o‘zaro munosabatlari va bir-biriga ta’sir doirasi haqida fikrlar yuritilgan.