BОLА VА UNING ОILАSIGA NАFАS ОLISH А’ZОLАRI KАSАLLIKLАRIDА HАMSHIRАLIK PАRVАRISHI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Nаfаs оlish а’zоlаri kаsаlliklаridа bоlаlarni saqlab qolish bugungi globallashayotgan, kishilar tafakkurida o‘zgacha qarashlar sodir bo‘layotgan murakkab bir davrda o‘ta muhim masala hisoblanib, kelajak avlodni ham jismonan ham ma‘nan barkamol qilib tarbiyalashni taqozo etadi.