YAPONIYADA ESHITISHIDA NUQSONI BOʻLGAN SHAXSLAR TA’LIMINING RIVOJI VA BUGUNGI HOLATI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada eshitish qobiliyati zaif bolalarning Yaponiya jamiyatiga integratsiyalashuvi, ularni tarixi, bugungi kundagi holati, Yaponiya kar bolalari maktablari oʻqitish usullari, Yaponiya tajribasi tahlili o'rganildi.