MEBELLARNI YARATISHDA QO‘LLANILADIGAN YOG‘OCH TURLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Tezisda mebellarni yaratishda ishlatiladigan daraxt navlaridan tayyorlangan yog‘ochlarning asosiy xususiyatlari, aynan qaysi daraxt navlaridan foydalanish va ularning tekstura ko‘rinishi haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan.