MILLIY VA UMUMINSONIY QADRIYATLARNING TA’LIM-TARBIYA JARAYONIDA USTUVORLIGI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ta’lim-tarbiya jarayonida milliy va umuminsoniy qadriyatlarning ustuvorligiga erishish yosh avlodning ma’naviyati, madaniyatini shakllantirishning kunningdolzarb vazifasidir.