ICHKI KASALLIKLARNI ANIQLASHDA QO’LLANILADIGAN USULLAR (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
ushbu maqolada ichki kasalliklar ta’rifi, turlari, ichki kasalliklar bo’yicha konsultatsiya va uning ahamiyati hamda ichki kasalliklarni aniqlashda qo’llaniladigan usullar xususidagi fikrlar berilgan.