QARIYALARDA NAFAS OLISH TIZIMI KASALLIKLARIDA HAMSHIRALIK PARVARISHI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada qariyalarda nafas olish tizimi kasaliklarida va davolash yo‘llari hamda hamshiralik parvarishi haqida ma’lumotlar yoritilgan.