ARTIMIYALARDAGI EKG O’ZGARISHLAR (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
ushbu maqolada artimiyalardagi ekg o’zgarishlar, elektrokardiogrammalarning salomatlikdagi o’rni va artimiyalar sifatlari xususidagi fikrlar berilgan.