GAZ PAYVANDLASH JIHOZLARINI NAZORATDAN O’TKAZISH (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
ushbu maqolada gaz payvandlash jihozlarini nazoratdan o’tkazish tartibi, qoidalari va ahamiyati xususidagi fikrlar berilgan.