OG‘IR YOTGAN BEMORLAR PARVARISHIDA HAMSHIRALIK JARAYONLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2024)
Ushbu maqolada og’ir yotgan bemorlarda, og‘iz bo‘shlig‘i, burun va ko‘zni parvarish qilish, ko‘zni parvarish qilish, tirnoqlarni olish, bemorlar sochini parvarish qilish usullari haqida to’xtalngan.