MARKAZIY OSIYO XALQLARIDA ISLOM DININI KIRIB KELISHING MA’NAVIY AXLOQIY JIHATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
ushbu maqolada islom dinining Markaziy Osiyo bo’ylab tarqalishi hamda islom dini haqida umumiy tushunchalar hamda ma’lumotlar bayon etilgan.