ISLOM DINIDA SAVDO ISHLARIGA OID HODISALAR VA SAVDOGARNING MA’NAVIY QIYOFASI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqolada Islom dinida bozor iqtisodiyoti va savdo ishlariga oid masalalar. Savdogarning manaviy qiyofasi. Islomda tijorat, savdogar va xaridor odobi.