PEDAGOGIK FAOLIYATDA KOMPETENSIYALAR (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Ushbu maqola pedagogik Kompetentsiyalarning tanqidiy sohasiga va ularning samarali o'qitishni rivojlantirishdagi asosiy ro`liga bag'ishlangan. Tegishli adabiyotlarni har tomonlama tahlil qilish orqali maqola o'qituvchilar uchun zarur bo'lgan asosiy vakolatlarni o'rganadi va ushbu ko'nikmalarni rivojlantirish va oshirish usullari haqida tushuncha beradi. Tadqiqot ushbu usullarning amaliy qo'llanilishi natijalarini taqdim etadi va ularning oqibatlarini batafsil muhokama qiladi. Maqola turli xil ta'lim sharoitida o'qitish sifatini oshirishga qaratilgan o'qituvchilar va muassasalar uchun qimmatli tushunchalar, tavsiyalar va takliflar bilan yakunlanadi.