RESEPTIV TIL KO‘NIKMALARNI O‘QITISH VA BAHOLASHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (Proceedings of International Educators Conference, 2023)
Mazkur maqolada chet tilida retseptiv ko'nikmalarni o'qitish va baholashning qiyinchilklari va muaommolari haqida fikr yuritiladi. Eng maqbullari ta'kidlanadi; samarali til ko'nikmalarini muvaffaqiyatli rivojlantirish yo‘llari ko‘rib chiqiladi.